Veelgestelde vragen

Heb je vragen over je inschrijving, het wielershirt of de toertocht zelf? Wellicht vind je het antwoord hieronder.
Zo niet, ben je natuurlijk van harte welkom om contact met ons op te nemen.
Wat is de minimumleeftijd om in te schrijven?
De minimumleeftijd voor deelname aan de vrije toertochten  is 12 jaar. Onder de 16 jaar is begeleiding van een ouder / verzorger (18+) verplicht. Deelname aan de Dikke bandenrace is van 2 tot en met 8 jaar oud. 
Kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?
Zeker! Dit kan je zelf doen via je dashboard in Atleta. De link vind je in je inschrijfbevestiging die je via de mail hebt gehad.
Ik heb per ongeluk de verkeerde shirtmaat aangegeven, wat nu?
Dit kan je zelf wijzigen in je online dashboard tot en met 17 augustus. De link naar je online dashboard vind je in je inschrijfbevestiging die je via de mail hebt ontvangen.
Ik wil mijn tocht / afstand aanpassen, kan dit?
Geen probleem! Stuur even een mailtje naar info@vueltaautrecht.nl met daarin je persoonsgegevens en de gewenste afstand. Als je kiest voor een langere afstand, zullen we je een betaalverzoek sturen per mail om het verschil over te maken.
Wanneer krijg ik mijn bestelde wielerkleding?
Op de dag van het evenement of op één van de ophaalmomenten die we vooraf communiceren.
Op het startterrein is er een wielerkleding kraam ingericht waar je je bestelde spullen op vertoon van je ticket kunt ophalen.
Ik heb geen bevestiging van mijn inschrijving ontvangen, sta ik wel ingeschreven?
Stuur even een mailtje naar info@vueltaautrecht.nl met je persoonsgegevens. We checken dan even of je in ons systeem staat.
Ik ben vergeten mijn kortingscode te gebruiken, kan dit nog?
Helaas is het niet mogelijk om met terugwerkende kracht een kortingscode te gebruiken.
Ik wil een team inschrijven, kan dat?
Dat is zeker mogelijk! Maak direct tijdens je inschrijving een team aan, of kies ervoor om je bij een bestaand team aan te sluiten.
Moeten alle tickets op naam staan?
Je kunt meerdere tickets aanschaffen en deze toewijzen aan andere personen. Je hoeft alleen de naam en het mailadres van deze personen in te voeren. Overige gegevens kunnen ze zelf aanvullen in het dashboard van Atleta.
Hoe schrijf ik me in voor alle drie de tochten?
Dit kan via de individuele evenementenwebsites of via www.utrechtsewielertrilogie.nl. Kies in de ticketshop voor het ticket 'Utrechtse Wielertrilogie' en je schaft in 1 keer een ticket aan voor alle 3 de toertochten. 

Onze partners

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen