Inschrijven

De inschrijving voor de Vuelta a Utrecht op zondag 1 september 2024 is geopend! Verzamel jouw fietsmaten en schrijf jullie zo snel mogelijk in! Wil jij volledig op de hoogte blijven over Vuelta a Utrecht? Klik dan hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Tarieven

  Super Early Bird
Early Bird Regulier

            

70 km vrije toertocht Verlopen Verlopen €27,50
110 km vrije toertocht Verlopen
Verlopen €30,-
150 km vrije toertocht Verlopen
Verlopen €32,50
Dikke bandenrace Verlopen
Verlopen gratis

Combinatieticket
Verlopen
Verlopen
€82,50

Direct inschrijven​​​

Groepskorting
Doe je mee in groepsverband en koop je minimaal 10 tickets (in één bestelling)? Dan krijg je 10% korting op alle bestelde tickets! Het combineren van verschillende soorten tickets is mogelijk.
Borg stuurbordje
Tijdens jouw inschrijving zal je €4,- borg betalen voor het stuurbordje. Dit heeft te maken met duurzaamheid, zodat de stuurbordjes herbruikt kunnen worden. Na de finish krijg je de borg terug zodra je je stuurbordje inlevert, dit kan op verschillende manieren. Je kan dit doen door het te doneren aan KWF Kankerbestrijding, het in te ruilen voor een consumptie of door een terugbetaling.

Ben je lid van de NTFU?

Dan krijg je €4,00 korting op je inschrijving voor de Vuelta a Utrecht. Kies in het inschrijftraject voor het NTFU-tarief en vul verderop je lidnummer in!

Kies jouw afstand

LET OP: Denk jij nou zondagochtend 1 september: ik wil tóch nog meedoen! Dat kan ook zonder voorinschrijving. Kom dan naar de startlocatie en meld je bij de inschrijfbalie. Een dagdeelname is wel duurder dan een voorinschrijving, dus je kan je beter nu inschrijven om geld te besparen.

Onze partners

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen