Fietsen tegen kanker

KWF Kankerbestrijding

Central Events, de organisatie van de Giro d’Utrecht en Vuelta a Utrecht, roept alle deelnemers op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Fiets tegen kanker en vóór het leven tijdens deze fantastische tochten!

Maak het verschil

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF het verschil. En jij kunt daar direct aan bijdragen.


Fiets tegen kanker

Schrijf je in via KWF en ga aan de slag om geld op te halen. Haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met een gratis en uniek KWF-wielershirt.

Ik doe mee voor KWF


Kanker raakt iedereen, 1 op de 3 Nederlanders krijgt de diagnose. Dankzij wetenschappelijk onderzoek overleven steeds meer mensen de ziekte, maar nog altijd overlijden jaarlijks zon 45.000 Nederlanders aan kanker. Voor onderzoek is geld nodig, en daarin kun jij het verschil maken. Fiets met ons mee tegen kanker.

Het is voor iedereen mogelijk om een steentje bij te dragen. Mocht je geen actiepagina aan willen maken, kan je bij je inschrijving er als nog voor kiezen om een vrije donatie aan het KWF te doen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen