Wielerkleding

Wil jij van top tot teen in de stijl van de Vuelta a Utrecht aan de start verschijnen op zondag 1 september? Op deze pagina lees je meer over de wielerkleding die we tijdens de inschrijving los verkopen.

Wielershirts

Speciaal voor de Vuelta a Utrecht hebben we een wielershirt ontwikkeld met onze kledingleverancier Yarn. Het ontwerp staat in lijn met de andere twee toertochten uit de Utrechtse Wielertrilogie. Tijdens je inschrijving kun je het unieke wielershirt los bij bestellen voor € 30,00.

Het shirt kan op 1 september  op het startterrein worden opgehaald bij de daarvoor ingerichte marktkraam. We sturen de wielerkleding dus niet naar je op.

Op het ontwerp dat je hier kunt zien, staan nog geen partnerlogo's. De logo's die we plaatsen worden in het wit of zwart gedrukt zodat het ontwerp verderstrak blijft.

Wielerbroek

Naast het wielershirt bieden wij ook een wielerbroek aan van Yarn. De wielerbroek heeft een neutraal zwart ontwerp, zodat de broek bij al jouw wieleroutfits past! De wielerbroek is optioneel bij te bestellen tijdens jouw inschrijving voor slechts € 69,95 en heeft een zeem van goede kwaliteit.

Kies de juiste maat

Het Vuelta wielershirt is uniseks. Om de juiste maat te bepalen dien je het breedste gedeelte van je borstomvang (B) te meten en het breedste gedeelte van je heupomvang (H). Bekijk de maattabel van onze kledingleverancier Yarn Cyclingwear om er zeker van te zijn dat je de juiste maat bestelt.

Het wielershirt valt klein. Vind je een wielershirt al snel te strak of te kort? Bestel dan een maat groter dan de maattabel aangeeft.

We hebben slechts een beperkte voorraad van de wielershirts. Het is daarom niet altijd mogelijk om het shirt te ruilen voor een grotere of kleinere maat.

Limited Edition Wielershirt

Ga jij naast de Vuelta a Utrecht ook de Tour d'Utrecht en Giro d'Utrecht fietsen in 2023? Dan krijg je dit Limited Edition Wielershirt ter waarde van €50,- van ons cadeau. Het shirt is nergens los te koop. Dus om er een te bemachtigen, zal je toch écht alle drie te tochten in 2023 moeten fietsen!
Op de dag van de Vuelta a Utrecht, de derde (en laatste) tocht van de wielertrilogie ontvang jij het Limited Edition Wielershirt. Op het startterrein is er een wielerkleding kraam ingericht waar je het shirt kunt ophalen. Mits je de Giro en Tour natuurlijk ook hebt gereden

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen